Frisörer i Virsbo

Annons:
Hitta frisör i Virsbo - duktiga och erfarna frisörer i Virsbo som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Virsbo som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Virsbo

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Virsbo som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Virsbo för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårsmedjan Wirsbo
Centrumv. 1
730 61 Virsbo

Annons:

Håruppsättning i Virsbo

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Virsbo så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Virsbo så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Virsbo som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Virsbo

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Virsbo varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Virsbo innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Virsbo

I Virsbo fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Virsbo. Nedan finns en del övrig fakta om orten Virsbo:

Virsbo eller Wirsbo är en tätort och herrgård i Surahammars kommun i Ramnäs socken. Orten ligger vid Strömsholms kanal och Kolbäcksåns fall, mellan Åmänningen i norr och Virsbosjön i söder. År 2016 består bruket, tidigare Wirsbo Bruk av tre företag: Uponor (plaströr), SSAB, (tidigare Ruukki) (stålrör) och Componenta Wirsbo (smide).

Yta: 204,71 hektar
Invånarantal: 1517, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Virsbo om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Virsbo fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Virsbo. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Virsbo rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västmanland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.