Frisörer i Surahammar

Annons:
Hitta frisör i Surahammar - duktiga och erfarna frisörer i Surahammar som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Surahammar som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Surahammar

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Surahammar som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Surahammar för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Winroce AB
Notv. 19
735 38 SURAHAMMAR


Klippstudion i Surahammar
Masking. 10
735 36 SURAHAMMAR


Salong Sirpa
Köpmang. 40 D
735 31 Surahammar

Annons:

Håruppsättning i Surahammar

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Surahammar så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Surahammar så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Surahammar som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Surahammar

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Surahammar varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Surahammar innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Surahammar

I Surahammar fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Surahammar. Nedan finns en del övrig fakta om orten Surahammar:

Surahammar är en tätort och centralort i Surahammars kommun. Den största privata arbetsgivaren på orten, ståltillverkaren Surahammars Bruks AB, har anor från 1500-talet.

Yta: 5,49 km2
Invånarantal: 6179, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Surahammar om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Surahammar fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Surahammar. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Surahammar rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västmanland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.