Frisörer i Skultuna

Annons:
Hitta frisör i Skultuna - duktiga och erfarna frisörer i Skultuna som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Skultuna som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Skultuna

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Skultuna som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Skultuna för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Rose-Marie Alm AB
Krongjutarv. 16
726 31 Skultuna


Rogers Herrfrisering
Krongjutarv. 16
726 31 Skultuna


Adam o. Eva, Salong
Krongjutarv. 16
726 31 Skultuna

Annons:

Håruppsättning i Skultuna

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Skultuna så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Skultuna så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Skultuna som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Skultuna

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Skultuna varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Skultuna innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Skultuna

I Skultuna fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Skultuna. Nedan finns en del övrig fakta om orten Skultuna:

Skultuna är en tätort i Västerås kommun i Skultuna kommundel. Hydro, Skultuna Emballage, Foldy Pac Nordic och Skultuna Flexible är verksamma i Skultuna Cirka två kilometer söder om tätorten ligger Skultuna kyrka, och norr om tätorten finns stor logdans, Skultuna Lagårn.

Yta: 213,09 hektar
Invånarantal: 3133, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skultuna om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Skultuna fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Skultuna. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Skultuna rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västmanland.