Frisörer i Skinnskatteberg

Annons:
Hitta frisör i Skinnskatteberg - duktiga och erfarna frisörer i Skinnskatteberg som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Skinnskatteberg som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Skinnskatteberg

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Skinnskatteberg som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Skinnskatteberg för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Hårtoppen
Centralv. 2
739 30 SKINNSKATTEBERG


Patricias Frisering
Skolv. 7 A
739 30 SKINNSKATTEBERG


Lelles Herrfrisering
Bergslagsv. 5
739 30 SKINNSKATTEBERG


Nordström, Linn
Fagerstav. 6 A
739 30 SKINNSKATTEBERG

Annons:

Håruppsättning i Skinnskatteberg

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Skinnskatteberg så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Skinnskatteberg så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Skinnskatteberg som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Skinnskatteberg

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Skinnskatteberg varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Skinnskatteberg innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Skinnskatteberg

I Skinnskatteberg fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Skinnskatteberg. Nedan finns en del övrig fakta om orten Skinnskatteberg:

Skinnskatteberg är en tätort i norra Västmanland och centralort i Skinnskattebergs kommun, Västmanlands län. Samhället, som ligger 55 kilometer nordväst om Västerås, är ett gammalt centrum för gruv- och järnhantering. Skinnskattebergs bergslag omnämns tidigast i mitten av 1300-talet.

Yta: 2,92 km2
Invånarantal: 2287, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skinnskatteberg om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Skinnskatteberg fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Skinnskatteberg. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Skinnskatteberg rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västmanland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.