Frisörer i Norberg

Annons:
Hitta frisör i Norberg - duktiga och erfarna frisörer i Norberg som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 11 olika frisörer i Norberg som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Norberg

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Norberg som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Norberg för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Bäckman, Eva-Lena
Ringv. 5 D
738 32 Norberg


Salong Solé
Jordugglev. 3
738 33 NORBERG


Frissan Jenny
Bergv. 13
738 33 NORBERG


Salong Kubera
Engelbrektsg. 60
738 31 NORBERG


Jessies Haircorner
Dunderbostigen 6
738 32 Norberg


Salong Hår
Engelbrektsg. 71
738 31 NORBERG


Hårstudion
Harbov. 17
738 50 Norberg


Salong Glada Saxen
Tigerv. 8
738 30 Norberg


Björkängens Salong
Erikslundsv. 2
738 30 Norberg


Klipparn, Herrfriseringen
0223 - 212 07Herrfriseringen Klipparn
Skolg. 5
738 31 NORBERG

Annons:

Håruppsättning i Norberg

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Norberg så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Norberg så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Norberg som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Norberg

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Norberg varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Norberg innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Norberg

I Norberg fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Norberg. Nedan finns en del övrig fakta om orten Norberg:

Norberg är en tätort i Västmanland och centralort i Norbergs kommun, Västmanlands län. Norberg består huvudsakligen av två stora delar, Norberg i söder och Kärrgruvan i norr.

Yta: 8,09 km2
Invånarantal: 4518, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Norberg om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Norberg fanns det totalt 11 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Norberg. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Norberg rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västmanland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.