Frisörer i Möklinta

Annons:
Hitta frisör i Möklinta - duktiga och erfarna frisörer i Möklinta som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Möklinta som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Möklinta

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Möklinta som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Möklinta för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Monic, Herr o. Dam
Grimkärrsv. 15
733 75 Möklinta

Annons:

Håruppsättning i Möklinta

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Möklinta så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Möklinta så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Möklinta som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Möklinta

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Möklinta varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Möklinta innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Möklinta

I Möklinta fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Möklinta. Nedan finns en del övrig fakta om orten Möklinta:

Möklinta är en tätort i Sala kommun och kyrkbyn i Möklinta socken i Västmanland, belägen drygt 20 km norr om Sala och ca 10 km söder om Bysjön (Dalälven).

Yta: 98,67 hektar
Invånarantal: 358, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Möklinta om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Möklinta fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Möklinta. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Möklinta rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västmanland.