Frisörer i Kungsör

Annons:
Hitta frisör i Kungsör - duktiga och erfarna frisörer i Kungsör som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 8 olika frisörer i Kungsör som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Kungsör

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Kungsör som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Kungsör för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Annelies salong i Kungsör
Villag. 2
736 33 KUNGSÖR


Hårstudio 9
Drottningg. 9 A
736 31 KUNGSÖR


Hårstudio 9
Drottningg. 9
736 31 KUNGSÖR


Friss-Ann
Solrosv. 16
736 36 Kungsör


Salong Linda K
Drottningg. 14
736 31 KUNGSÖR


Mustasch Salong
Villag. 6
736 33 KUNGSÖR


Hår & Inspiration I Kungsör
Drottningg. 32
736 31 KUNGSÖR


Ann-Britts Frisersalong
Hamng. 14
736 31 KUNGSÖR

Annons:

Håruppsättning i Kungsör

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Kungsör så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Kungsör så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Kungsör som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Kungsör

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Kungsör varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Kungsör innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Kungsör

I Kungsör fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Kungsör. Nedan finns en del övrig fakta om orten Kungsör:

Kungsör är en tätort och centralort i Kungsörs kommun i Västmanlands län. Orten är belägen där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör ligger söder om ån och i landskapet Södermanland, medan den mindre delen norr om Arbogaån tillhör Västmanland.

Yta: 4,71 km2
Invånarantal: 5452, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kungsör om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Kungsör fanns det totalt 8 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Kungsör. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Kungsör rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västmanland.