Frisörer i Kolsva

Annons:
Hitta frisör i Kolsva - duktiga och erfarna frisörer i Kolsva som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Kolsva som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Kolsva

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Kolsva som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Kolsva för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Saras Salong
Bergslagsv. 103
731 11 KOLSVA


Dam- & Herrfrisering i Lasarettet
Bergslagsv. 98 C
731 11 KOLSVA


Salong Hair & Nu
Bergslagsv. 123 B
731 12 Kolsva


Evas Herrfrisering
Hammarv. 31 D
731 12 Kolsva

Annons:

Håruppsättning i Kolsva

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Kolsva så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Kolsva så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Kolsva som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Kolsva

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Kolsva varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Kolsva innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Kolsva

I Kolsva fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Kolsva. Nedan finns en del övrig fakta om orten Kolsva:

Kolsva är en tätort i Köpings kommun, Västmanland (Västmanlands län). Kolsva, som ligger 15 km nordväst om Köping, längs väg 250 som i Kolsva kallas Bergslagsvägen. Genom Kolsva rinner ån Hedströmmen. Kolsva är en bruksort med anor från 1540-talet. Från mitten av 1800-talet expanderade verksamheten kraftigt med stålgjutgods som specialitet.

Yta: 325,49 hektar
Invånarantal: 2453, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kolsva om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Kolsva fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Kolsva. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Kolsva rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västmanland.