Frisörer i Kolbäck

Annons:
Hitta frisör i Kolbäck - duktiga och erfarna frisörer i Kolbäck som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Kolbäck som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Kolbäck

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Kolbäck som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Kolbäck för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Håriform I Kolbäck
Stationsg. 12
734 50 Kolbäck


Barbros Hårvård
Gjuteriv. 5
734 50 Kolbäck


Kolbäcks Hårteam ABAnnons:

Håruppsättning i Kolbäck

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Kolbäck så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Kolbäck så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Kolbäck som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Kolbäck

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Kolbäck varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Kolbäck innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Kolbäck

I Kolbäck fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Kolbäck. Nedan finns en del övrig fakta om orten Kolbäck:

Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Yta: 221,80 hektar
Invånarantal: 1951, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kolbäck om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Kolbäck fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Kolbäck. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Kolbäck rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västmanland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.