Frisörer i Hallstahammar

Annons:
Hitta frisör i Hallstahammar - duktiga och erfarna frisörer i Hallstahammar som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 13 olika frisörer i Hallstahammar som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Hallstahammar

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Hallstahammar som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Hallstahammar för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hallsta Hårcenter
Parkg. 4
734 35 HALLSTAHAMMAR


Ansas Hårvård
Parkg. 6
734 35 HALLSTAHAMMAR


Salong Hairstyle
Skantzg. 1
734 40 HALLSTAHAMMAR


Rundgrens Herr- o. Damsalong
Tibble Lyckhem 6
734 91 HALLSTAHAMMAR


Salong Hon & Han
Långg. 15
734 35 HALLSTAHAMMAR


Gunnas Hårsalong
Trädgårdsg. 8
734 33 HALLSTAHAMMAR


Susanne och Åsa
Hammartorget 10 B
734 30 Hallstahammar


Hairdesign By Amanda AB
Parkg. 5
734 35 HALLSTAHAMMAR


Salong Anki, Ann-Christin Karlsson
Trädgårdsg. 4
734 33 HALLSTAHAMMAR


Jordmarken Bygg & Projektledning AB
Snevringevägen 71 B
734 35 HALLSTAHAMMAR


Salong Kreativ
Storg. 4
734 30 Hallstahammar


Hårservice
Nämndemansg. 1
734 32 Hallstahammar


R & i Hårstudio
Hammartorget 18
734 30 Hallstahammar

Annons:

Håruppsättning i Hallstahammar

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Hallstahammar så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Hallstahammar så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Hallstahammar som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Hallstahammar

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Hallstahammar varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Hallstahammar innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Hallstahammar

I Hallstahammar fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Hallstahammar. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hallstahammar:

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hallstahammar om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Hallstahammar fanns det totalt 13 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Hallstahammar. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Hallstahammar rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västmanland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.