Frisörer i Fagersta

Annons:
Hitta frisör i Fagersta - duktiga och erfarna frisörer i Fagersta som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 16 olika frisörer i Fagersta som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Fagersta

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Fagersta som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Fagersta för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Ingelas Hårhörna
Ringv. 5
737 41 FAGERSTA


Salong Inger
Vilhelminav. 8 B
737 40 Fagersta


Annikas Frisering
Stationsv. 6
737 40 Fagersta


Kgb Klipp & Service AB
Häggv. 6
737 32 FAGERSTA


Lenis Håratelje
Kristiansbergsv. 2 A
737 30 FAGERSTA


Ullis Hårmix
Baldersv. 17
737 43 FAGERSTA


Hjulström, Britt
Lövängsv. 8
737 44 Fagersta


E:sons Hår
Bergslagsv. 19
737 32 FAGERSTA


Carolas Hårställe
Järnvägsg. 12
737 32 FAGERSTA


Anitas Hårvård
Snödroppsv. 27
737 42 Fagersta


Cutty AB
Centralv. 13
737 32 FAGERSTA


Åsa Svedbergs Hårateljé
Lindåsv. 3
737 31 Fagersta


Ankis Frisersalong
Brinellv. 25
737 40 Fagersta


Alla Tiders Hår
Brinellv. 25
737 40 Fagersta


Jansson, Christine
Brinellv. 25
737 40 Fagersta


Hair Corner
Järnvägsg. 12
737 32 FAGERSTA

Annons:

Håruppsättning i Fagersta

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Fagersta så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Fagersta så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Fagersta som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Fagersta

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Fagersta varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Fagersta innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Fagersta

I Fagersta fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Fagersta. Nedan finns en del övrig fakta om orten Fagersta:

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fagersta om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Fagersta fanns det totalt 16 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Fagersta. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Fagersta rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västmanland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.