Frisörer i Ullånger

Annons:
Hitta frisör i Ullånger - duktiga och erfarna frisörer i Ullånger som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Ullånger som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Ullånger

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Ullånger som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Ullånger för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Nylén, Annika Kristina
Sundbrog. 24
870 32 ULLÅNGER


Maria Bystedt
Sundbrog. 28
870 32 ULLÅNGER


Annicas Frisering
Sundbrog. 24
870 32 ULLÅNGER

Annons:

Håruppsättning i Ullånger

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Ullånger så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Ullånger så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Ullånger som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Ullånger

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Ullånger varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Ullånger innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Ullånger

I Ullånger fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Ullånger. Nedan finns en del övrig fakta om orten Ullånger:

Ullånger / Sundbron är en tätort, tillika kyrkby i Ullångers socken i Kramfors kommun. Orten genomkorsas av E4 och ligger vid den inre delen av Ullångersfjärden.

Yta: 97,76 hektar
Invånarantal: 626, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ullånger om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Ullånger fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Ullånger. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Ullånger rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.