Frisörer i Torpshammar

Annons:
Hitta frisör i Torpshammar - duktiga och erfarna frisörer i Torpshammar som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Torpshammar som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Torpshammar

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Torpshammar som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Torpshammar för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Frisörsalong Paradiset
Rombäck 844
840 13 Torpshammar

Annons:

Håruppsättning i Torpshammar

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Torpshammar så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Torpshammar så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Torpshammar som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Torpshammar

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Torpshammar varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Torpshammar innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Torpshammar

I Torpshammar fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Torpshammar. Nedan finns en del övrig fakta om orten Torpshammar:

Torpshammar, tätort i Ånge kommun, Medelpad. Orten är belägen där Gimån mynnar i Ljungan. Torpshammar inhyser bland annat äventyrshuset Boda Borgs allra första anläggning, dagis, skola med låg- och mellanstadie, herrgårdspensionat, Coop-nära butik, pizzeria, Torpshammars IF.

Yta: 163,23 hektar
Invånarantal: 444, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Torpshammar om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Torpshammar fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Torpshammar. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Torpshammar rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.