Frisörer i Timrå

Annons:
Hitta frisör i Timrå - duktiga och erfarna frisörer i Timrå som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 12 olika frisörer i Timrå som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Timrå

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Timrå som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Timrå för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

HÅRLINJEN i Timrå
S. Köpmang. 7
861 32 Timrå


Lenas Frisering
Köpmang. 27
861 31 TIMRÅ


Timrå Hår & Doft AB
Köpmang. 39
861 31 TIMRÅ


Zarahs Hårstudio
Köpmang. 43
861 31 TIMRÅ


Hair & Nu Och Alltid I Timrå AB
S. Köpmang. 9 A
861 32 Timrå


Klippotek Hårlinjen AB
S. Köpmang. 7
861 32 Timrå


Anna Strömberg Frisör
Köpmang. 50
861 33 TIMRÅ


Timrås Lilla Salong
Banérg. 11
861 34 Timrå


Sprej Nina
Vinterv. 17
861 32 Timrå


Mias Arena
Rörv. 20
861 33 TIMRÅ


Lenas Herrfrisering
Skogsv. 10 A
861 31 TIMRÅ


Johanssons Herrfrisering, Christer
Roseng. 16
861 34 Timrå

Annons:

Håruppsättning i Timrå

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Timrå så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Timrå så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Timrå som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Timrå

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Timrå varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Timrå innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Timrå

I Timrå fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Timrå. Nedan finns en del övrig fakta om orten Timrå:

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Yta: 1 202,53 hektar
Invånarantal: 10443, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Timrå om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Timrå fanns det totalt 12 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Timrå. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Timrå rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.