Frisörer i Sundsvall

Annons:
Hitta frisör i Sundsvall - duktiga och erfarna frisörer i Sundsvall som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 19 olika frisörer i Sundsvall som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Sundsvall

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Sundsvall som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Sundsvall för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

HÅRLINJEN i Birsta Cupolen
Gesällv. 4
857 53 Sundsvall


Skönsbergs Herr- o. Damfrisering AB
Medborgarg. 43
856 30 Sundsvall


City Zaxen i Sundsvall
Rådhusg. 31
852 32 Sundsvall


Sprej Hårstudio
Varvsgränd 2
852 32 Sundsvall


Attityd i Sundsvall
Storg. 1
852 30 Sundsvall


Kramer Frisör
Tullg. 18
852 31 SUNDSVALL


Salong Clipp-Er EkoFrisör
Thuleg. 6
852 32 Sundsvall


Studio 1
Tullg. 5
852 31 SUNDSVALL


Sax & Kam
Torgg. 3 In Gallerian
852 32 Sundsvall


Karl/Anders Hår
Trädgårdsg. 38
852 32 Sundsvall


Klipperiet
Fridhemsg. 76
854 61 Sundsvall


Trudes Frisörer
Gesällv. 1
857 53 Sundsvall


Salong Hårologen
Köpmang. 38 A
852 32 Sundsvall


Sidsjöboden Hårvård och Present
Bodv. 24
853 57 Sundsvall


Salong Purple
Skolhusallén 17
852 32 Sundsvall


Gudruns Hårvård
Sundsvalls Sjukhus
Sundsvall


Jess Frisörer
Storg. 36
852 30 Sundsvall


Salong Madinette
Nackstav. 25 D
853 51 Sundsvall


Hårmästarna
Nybrog. 9
852 31 SUNDSVALL

Annons:

Håruppsättning i Sundsvall

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Sundsvall så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Sundsvall så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Sundsvall som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Sundsvall

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Sundsvall varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Sundsvall innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Sundsvall

I Sundsvall fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Sundsvall. Nedan finns en del övrig fakta om orten Sundsvall:

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sundsvall om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Sundsvall fanns det totalt 19 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Sundsvall. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Sundsvall rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.