Frisörer i Sundsbruk

Annons:
Hitta frisör i Sundsbruk - duktiga och erfarna frisörer i Sundsbruk som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Sundsbruk som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Sundsbruk

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Sundsbruk som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Sundsbruk för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Pizzeria Barvan
Januariv. 2 E
863 35 Sundsbruk

Annons:

Håruppsättning i Sundsbruk

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Sundsbruk så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Sundsbruk så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Sundsbruk som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Sundsbruk

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Sundsbruk varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Sundsbruk innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Sundsbruk

I Sundsbruk fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Sundsbruk. Nedan finns en del övrig fakta om orten Sundsbruk:

Sundsbruk är en tätort och bruksort i Sundsvalls kommun, belägen ca 12 km norr om Sundsvall. Tätorten är angränsande till Timrå kommun. Sundsbruk innefattar bostadsområdena Finsta, Gångviken och Skönvik.

Yta: 463,06 hektar
Invånarantal: 2137, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sundsbruk om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Sundsbruk fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Sundsbruk. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Sundsbruk rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.