Frisörer i Stöde

Annons:
Hitta frisör i Stöde - duktiga och erfarna frisörer i Stöde som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Stöde som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Stöde

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Stöde som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Stöde för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Yvonne
Rapunkelv. 10
860 13 STÖDE


Hårcity
Gyllenv. 26
860 13 STÖDE


Klippstugan Stöde
Norromängsv. 19
860 13 STÖDE


Salong TantGrön
Örtv. 16
860 13 STÖDE


Carolines Frisering
V. Edebov. 12
860 13 STÖDE

Annons:

Håruppsättning i Stöde

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Stöde så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Stöde så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Stöde som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Stöde

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Stöde varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Stöde innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Stöde

I Stöde fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Stöde. Nedan finns en del övrig fakta om orten Stöde:

Stöde är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Stöde socken i Medelpad. Stöde ligger 42 kilometer väster om Sundsvall längs Europaväg 14 och med Ljungan som passerar genom byn.

Yta: 117,79 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Stöde om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Stöde fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Stöde. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Stöde rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.