Frisörer i Söråker

Annons:
Hitta frisör i Söråker - duktiga och erfarna frisörer i Söråker som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Söråker som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Söråker

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Söråker som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Söråker för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Söråkers Herr- o. Damfrisering
Centrumv. 35
860 35 Söråker


Salong Sax
Rigstav. 3
860 35 Söråker


Brittas Damfrisering
Mog. 4
860 35 Söråker


Söråkers Herr- och Damfrisering
Nya Söråkersg. 1
860 35 Söråker


Well Frisör Interiör
Centrumv. 35
860 35 Söråker

Annons:

Håruppsättning i Söråker

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Söråker så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Söråker så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Söråker som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Söråker

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Söråker varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Söråker innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Söråker

I Söråker fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Söråker. Nedan finns en del övrig fakta om orten Söråker:

Söråker, lokalt även känt som Löta, är en tätort i Timrå kommun. Söråker ligger strax öster om Sundsvall-Timrå Airport. Här finns Ebeneserkyrkan.

Yta: 507,89 hektar
Invånarantal: 2312, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Söråker om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Söråker fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Söråker. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Söråker rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.