Frisörer i Skorped

Annons:
Hitta frisör i Skorped - duktiga och erfarna frisörer i Skorped som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Skorped som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Skorped

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Skorped som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Skorped för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Mosjö Klippet
Mosjö 148
895 97 Skorped

Annons:

Håruppsättning i Skorped

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Skorped så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Skorped så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Skorped som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Skorped

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Skorped varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Skorped innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Skorped

I Skorped fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Skorped. Nedan finns en del övrig fakta om orten Skorped:

Skorped är en småort i Skorpeds socken i Örnsköldsviks kommun. Skorped passeras av Stambanan genom övre Norrland och 1889 tillkom stationen, benämnd Skorped i denna by som då kallades Storsvedjan.

Yta: 33 hektar
Invånarantal: 168, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skorped om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Skorped fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Skorped. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Skorped rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.