Frisörer i Skog

Annons:
Hitta frisör i Skog - duktiga och erfarna frisörer i Skog som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Skog som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Skog

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Skog som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Skog för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Sandras Hårstudio
Fantskogsv. 7 A
872 97 SKOG

Annons:

Håruppsättning i Skog

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Skog så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Skog så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Skog som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Skog

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Skog varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Skog innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Skog

I Skog fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Skog. Nedan finns en del övrig fakta om orten Skog:

Skogs socken i Ångermanland ingår sedan 1974 i Kramfors kommun och motsvarar från 2016 Skogs distrikt.

Yta: 64 km
Invånarantal: 548, år 2000

Här kan du ta del av mer information om orten Skog om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Skog fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Skog. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Skog rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.