Frisörer i Själevad

Annons:
Hitta frisör i Själevad - duktiga och erfarna frisörer i Själevad som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Själevad som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Själevad

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Själevad som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Själevad för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Klippt & Skuret
Pundv. 1
894 30 Själevad


Cecilias Salong
Myntv. 2 A
894 30 Själevad


Salong Liza
Sedelv. 7
894 30 Själevad


Klipp Källarn
Pundv. 1
894 30 Själevad

Annons:

Håruppsättning i Själevad

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Själevad så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Själevad så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Själevad som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Själevad

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Själevad varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Själevad innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Själevad

I Själevad fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Själevad. Nedan finns en del övrig fakta om orten Själevad:

Själevad är kyrkbyn i Själevads socken i Örnsköldsviks kommun, belägen 6 kilometer väster om Örnsköldsviks stadskärna. Orten är en av de äldsta i nolaskogsområdet.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Själevad om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Själevad fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Själevad. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Själevad rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.