Frisörer i Överhörnäs

Annons:
Hitta frisör i Överhörnäs - duktiga och erfarna frisörer i Överhörnäs som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Överhörnäs som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Överhörnäs

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Överhörnäs som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Överhörnäs för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hos Jeanette
Hörnäsv. 109
894 40 överhörnäs

Annons:

Håruppsättning i Överhörnäs

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Överhörnäs så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Överhörnäs så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Överhörnäs som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Överhörnäs

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Överhörnäs varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Överhörnäs innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Överhörnäs

I Överhörnäs fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Överhörnäs. Nedan finns en del övrig fakta om orten Överhörnäs:

Överhörnäs är en tätort i Örnsköldsviks kommun, en mil söder om staden Örnsköldsvik, nära E4:an.

Yta: 238,74 hektar
Invånarantal: 603, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Överhörnäs om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Överhörnäs fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Överhörnäs. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Överhörnäs rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.