Frisörer i Örnsköldsvik

Annons:
Hitta frisör i Örnsköldsvik - duktiga och erfarna frisörer i Örnsköldsvik som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 16 olika frisörer i Örnsköldsvik som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Örnsköldsvik

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Örnsköldsvik som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Örnsköldsvik för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Attityd i Sverige AB - HK
Bromsv. 1 A
891 60 ÖRNSKÖLDSVIK


Rut & Karl
Storg. 10
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Attityd Storgatan
Storg. 9
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Attityd Port 9
Köpmang. 9
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Ödlan & Brorsan
Skolg. 4
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Salong Klippet för Hon & Han
Björnav. 32
891 41 örnsköldsvik


Salong Jacob
Nyg. 8 E
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Centralsalongen I Örnsköldsvik AB
Centralesplanaden 15
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Salong 2 Saxar
Björnav. 68
891 42 ÖRNSKÖLDSVIK


Trudes Frisörer
Lasarettsg. 20
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Ann Pettersson Hairdesignschool AB
Köpmang. 5
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Oskargallerian
Storg. 15
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


J Viklund AB
Viktoriaesplanaden 16
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Rinse Frisörkedja
Storg. 20
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Salong M I Övik AB
Nyg. 21
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Självfallet I Ö-Vik AB
Första Långg. 13
891 60 ÖRNSKÖLDSVIK

Annons:

Håruppsättning i Örnsköldsvik

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Örnsköldsvik så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Örnsköldsvik så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Örnsköldsvik som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Örnsköldsvik

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Örnsköldsvik varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Örnsköldsvik innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Örnsköldsvik

I Örnsköldsvik fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Örnsköldsvik. Nedan finns en del övrig fakta om orten Örnsköldsvik:

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånarantal: 28991, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Örnsköldsvik om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Örnsköldsvik fanns det totalt 16 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Örnsköldsvik. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Örnsköldsvik rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.