Frisörer i Nyland

Annons:
Hitta frisör i Nyland - duktiga och erfarna frisörer i Nyland som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Nyland som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Nyland

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Nyland som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Nyland för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Veronicas Hårateljé
Storg. 20
870 52 Nyland


Mauds Dam- & Herrfrisering
Köpmang. 15
870 52 Nyland


Bylund, Carina
Fridhemsv. 2
870 52 Nyland


Salong Allén, Ingrid Dahllund
Villav. 28
870 52 Nyland

Annons:

Håruppsättning i Nyland

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Nyland så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Nyland så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Nyland som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Nyland

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Nyland varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Nyland innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Nyland

I Nyland fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Nyland. Nedan finns en del övrig fakta om orten Nyland:

Nyland är en tätort i Kramfors kommun med cirka 1000 invånare. I Nyland finns två daghem, skola, vårdcentral och apotek samt affärer. Utanför Nyland ligger Lilla Norge, som är en ö uppbyggd av ballast från norska båtar, därav namnet.

Yta: 262,52 hektar
Invånarantal: 903, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Nyland om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Nyland fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Nyland. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Nyland rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.