Frisörer i Njurunda

Annons:
Hitta frisör i Njurunda - duktiga och erfarna frisörer i Njurunda som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Njurunda som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Njurunda

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Njurunda som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Njurunda för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårizånt
Njurundav. 60
862 40 NJURUNDA


Fixit
Njurundav. 50
862 40 NJURUNDA


Salong Hårizånt
Njurundav. 60
862 40 NJURUNDA

Annons:

Håruppsättning i Njurunda

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Njurunda så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Njurunda så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Njurunda som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Njurunda

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Njurunda varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Njurunda innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Njurunda

I Njurunda fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Njurunda. Nedan finns en del övrig fakta om orten Njurunda:

Njurunda socken i Medelpad ingår sedan 1974 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Njurunda distrikt. De fornlämningar som finns inom Njurunda socken är bland annat cirka 135 rösegravar. De ligger främst vid bronsålderns strandlinjer.

Yta: 337 km2
Invånarantal: 13471, år 2000

Här kan du ta del av mer information om orten Njurunda om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Njurunda fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Njurunda. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Njurunda rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.