Frisörer i Näsåker

Annons:
Hitta frisör i Näsåker - duktiga och erfarna frisörer i Näsåker som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Näsåker som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Näsåker

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Näsåker som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Näsåker för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Liss
Storg. 23
880 30 NÄSÅKER


Salongen för hår & själ...
Storg. 12
880 30 NÄSÅKER


Angelicashårfix
Kläppv. 2 B
880 30 NÄSÅKER

Annons:

Håruppsättning i Näsåker

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Näsåker så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Näsåker så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Näsåker som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Näsåker

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Näsåker varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Näsåker innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Näsåker

I Näsåker fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Näsåker. Nedan finns en del övrig fakta om orten Näsåker:

Näsåker är en tätort i Ådals-Lidens socken, Sollefteå kommun. Näsåker ligger efter Ångermanälven och nedanför samhället finns talrika fornlämningar och cirka 2 300 hällristningar i Nämforsen.

Yta: 97,87 hektar
Invånarantal: 513, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Näsåker om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Näsåker fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Näsåker. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Näsåker rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.