Frisörer i Matfors

Annons:
Hitta frisör i Matfors - duktiga och erfarna frisörer i Matfors som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 7 olika frisörer i Matfors som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Matfors

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Matfors som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Matfors för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Anki Nilsson AKN
Bruksg. 1
864 33 Matfors


Salong Carina
Sjöv. 13
864 92 MATFORS


Fia Malmström Hårstudio
Rännöv. 4
864 31 Matfors


Nya Damfriseringen
Centrumg. 12
864 31 Matfors


Akm-Frisör
Bruksg. 1
864 33 Matfors


Nya Damfriseringen
centrumhuset
864 21 MATFORS


Eriksson, Linda
Bruksg. 1
864 33 Matfors

Annons:

Håruppsättning i Matfors

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Matfors så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Matfors så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Matfors som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Matfors

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Matfors varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Matfors innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Matfors

I Matfors fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Matfors. Nedan finns en del övrig fakta om orten Matfors:

Matfors är en tätort i Sundsvalls kommun i Medelpad. Orten är belägen cirka 15 km väster om Sundsvall och ligger alldeles söder om tätorten Vattjom med Europaväg 14 (E 14) däremellan. Matfors har företag som sysslar med bland annat medicinsk-teknisk produktion. Vidare finns småföretag med service och verkstadsinriktning.

Yta: 324,72 hektar
Invånarantal: 3201, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Matfors om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Matfors fanns det totalt 7 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Matfors. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Matfors rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.