Frisörer i Liden

Annons:
Hitta frisör i Liden - duktiga och erfarna frisörer i Liden som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Liden som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Liden

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Liden som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Liden för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Ingers Klippstuga
Husåsv. 2
860 41 LIDEN


Johanna.K Hair AB
Lidenv. 77
860 41 LIDEN

Annons:

Håruppsättning i Liden

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Liden så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Liden så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Liden som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Liden

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Liden varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Liden innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Liden

I Liden fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Liden. Nedan finns en del övrig fakta om orten Liden:

Liden är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Lidens socken belägen cirka 45 kilometer nordväst om Sundsvall, vid Indalsälven.

Yta: 64,78 hektar
Invånarantal: 254, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Liden om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Liden fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Liden. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Liden rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.