Frisörer i Kvissleby

Annons:
Hitta frisör i Kvissleby - duktiga och erfarna frisörer i Kvissleby som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 7 olika frisörer i Kvissleby som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Kvissleby

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Kvissleby som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Kvissleby för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Monas Klippstuga
Svanv. 9
862 32 KVISSLEBY


Hår & Shop 31900
Affärsg. 14 D
862 31 Kvissleby


Shaping Shades Hair and Nails AB
Affärsg. 18
862 31 Kvissleby


Mona-Lisas Klippstuga
Åkarg. 4
862 32 KVISSLEBY


Salong Blondise
Juniskärsv. 183
862 91 Kvissleby


Salong Kristina
Älvg. 10 A
862 31 Kvissleby


Annelis Hårstudio
Älvg. 2 C
862 31 Kvissleby

Annons:

Håruppsättning i Kvissleby

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Kvissleby så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Kvissleby så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Kvissleby som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Kvissleby

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Kvissleby varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Kvissleby innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Kvissleby

I Kvissleby fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Kvissleby. Nedan finns en del övrig fakta om orten Kvissleby:

Kvissleby är en tätort i Sundsvalls kommun belägen vid E4 cirka 15 km söder om centrala Sundsvall. I tätorten ingår förutom orten Kvissleby även Nolby.

Yta: 189,24 hektar
Invånarantal: 2614, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kvissleby om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Kvissleby fanns det totalt 7 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Kvissleby. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Kvissleby rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.