Frisörer i Kramfors

Annons:
Hitta frisör i Kramfors - duktiga och erfarna frisörer i Kramfors som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 13 olika frisörer i Kramfors som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Kramfors

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Kramfors som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Kramfors för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Hårtotten
Torgg. 5
872 30 KRAMFORS


Salong Klipper, Héléne Nord
Hamnviksv. 16
872 43 KRAMFORS


Trend Frisörer
Stationsg. 17 D
872 30 KRAMFORS


Isakssons Herrfrisering
Björstag. 1
872 35 Kramfors


Klippoteket/ Carina och Company
Limstag. 4
872 30 KRAMFORS


Helenas Salong
Kyrkviksv. 26
872 30 KRAMFORS


Salong Viktoria I Kramfors AB
Torgg. 9
872 30 KRAMFORS


Salong Susanne
Kungsg. 14
872 30 KRAMFORS


Din & min Salong och Boutique
Stationsg. 11
872 30 KRAMFORS


Torbjörns Herrfrisering
Torgg. 9
872 30 KRAMFORS


Sonjas Damsalong
Bergomsv. 20 B
872 33 Kramfors


Salong Fix IT
Limstag. 5
872 30 KRAMFORS


Mauds Salong
Fundersg. 4
872 34 KRAMFORS

Annons:

Håruppsättning i Kramfors

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Kramfors så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Kramfors så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Kramfors som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Kramfors

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Kramfors varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Kramfors innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Kramfors

I Kramfors fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Kramfors. Nedan finns en del övrig fakta om orten Kramfors:

Kramfors är en tätort i Gudmundrå distrikt i Ångermanland och centralort i Kramfors kommun, Västernorrlands län. Orten är belägen vid Ångermanälvens västra strand, utmed Ådalen, och genomkorsas av Riksväg 90 och Ådalsbanan.

Yta: 733,85 hektar
Invånarantal: 5990, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kramfors om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Kramfors fanns det totalt 13 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Kramfors. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Kramfors rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.