Frisörer i Junsele

Annons:
Hitta frisör i Junsele - duktiga och erfarna frisörer i Junsele som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Junsele som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Junsele

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Junsele som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Junsele för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Hair Fashion i Junsele
Hantverksv. 4
880 37 Junsele

Annons:

Håruppsättning i Junsele

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Junsele så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Junsele så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Junsele som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Junsele

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Junsele varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Junsele innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Junsele

I Junsele fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Junsele. Nedan finns en del övrig fakta om orten Junsele:

Junsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Junsele socken. Länsväg 346 börjar i Junsele och går mot nordväst till Hoting. Riksväg 90 passerar genom orten från Sollefteå mot Åsele.

Yta: 250,95 hektar
Invånarantal: 895, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Junsele om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Junsele fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Junsele. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Junsele rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.