Frisörer i Järved

Annons:
Hitta frisör i Järved - duktiga och erfarna frisörer i Järved som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Järved som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Järved

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Järved som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Järved för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Annas Hårstudio
Järvedsv. 51 A
891 77 Järved

Annons:

Håruppsättning i Järved

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Järved så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Järved så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Järved som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Järved

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Järved varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Järved innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Järved

I Järved fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Järved. Nedan finns en del övrig fakta om orten Järved:

Järved är ett samhälle inom tätorten Örnsköldsvik beläget tre kilometer öster om centrum. I Järved finns bland annat Järveds IF som fostrat många hockeytalanger genom åren, såsom Markus Näslund, Daniel Sedin, Henrik Sedin och Hans Jonsson.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Järved om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Järved fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Järved. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Järved rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.