Frisörer i Husum

Annons:
Hitta frisör i Husum - duktiga och erfarna frisörer i Husum som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Husum som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Husum

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Husum som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Husum för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Ankis Frisering AB
Bruksv. 90
896 32 Husum


Kalufsen, Salong
Linaplatån 8
896 32 Husum


Studio 105
Varvet 105
896 91 HUSUM


Guns Frisering
Vörnsviksv. 20
896 31 HUSUM

Annons:

Håruppsättning i Husum

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Husum så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Husum så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Husum som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Husum

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Husum varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Husum innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Husum

I Husum fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Husum. Nedan finns en del övrig fakta om orten Husum:

Husum är en tätort i Örnsköldsviks kommun, Ångermanland i Västernorrlands län, belägen vid Gideälvens och Husåns mynningar i Bottenhavet, omkring 25 km nordöst om Örnsköldsvik. Det nuvarande industrisamhället växte fram omkring Husums sågverk som var i drift 1787–1909.

Yta: 399,06 hektar
Invånarantal: 1647, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Husum om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Husum fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Husum. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Husum rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.