Frisörer i Fränsta

Annons:
Hitta frisör i Fränsta - duktiga och erfarna frisörer i Fränsta som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 7 olika frisörer i Fränsta som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Fränsta

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Fränsta som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Fränsta för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Fröken Petite
Fränstav. 277
840 12 Fränsta


Christina Salongen, Christina Martinsson
N. Gullgård 568
840 12 Fränsta


Lilla Hårsalongen
Fränstav. 225
840 12 Fränsta


Agnetas Hårvård
Industrig. 5
840 12 Fränsta


Salong Klipperalla
Fränstav. 228
840 12 Fränsta


Christina Salongen
N. Gullgård 568
840 12 Fränsta


LockN Roll
Fränstav. 289
840 12 Fränsta

Annons:

Håruppsättning i Fränsta

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Fränsta så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Fränsta så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Fränsta som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Fränsta

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Fränsta varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Fränsta innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Fränsta

I Fränsta fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Fränsta. Nedan finns en del övrig fakta om orten Fränsta:

Fränsta är tätort i Ånge kommun, Medelpad och kyrkbyn i Torps socken. Orten ligger vid Torpsjön i Ljungans dalgång. Både E14 och järnvägen mellan Sundsvall och Östersund med bland annat Mittnabotåget passerar samhället. I närheten av orten ligger Sveriges geografiska mittpunkt, Flataklocken.

Yta: 230,12 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fränsta om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Fränsta fanns det totalt 7 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Fränsta. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Fränsta rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.