Frisörer i Fagervik

Annons:
Hitta frisör i Fagervik - duktiga och erfarna frisörer i Fagervik som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Fagervik som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Fagervik

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Fagervik som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Fagervik för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Ljuslinder, Kerstin
Köpenhamnsv. 5
860 32 Fagervik

Annons:

Håruppsättning i Fagervik

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Fagervik så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Fagervik så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Fagervik som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Fagervik

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Fagervik varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Fagervik innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Fagervik

I Fagervik fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Fagervik. Nedan finns en del övrig fakta om orten Fagervik:

Fagervik är en bruksort i Timrå kommun inom den norra delen av tätorten Timrå. Avståndet till Vivsta (Timrå centrum) är 5 kilometer. Från den lilla hamnen Skälarö Brygga kan man se två öar, Gistaholmarna, som är populära dagsresemål.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Fagervik om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Fagervik fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Fagervik. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Fagervik rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.