Frisörer i Erikslund

Annons:
Hitta frisör i Erikslund - duktiga och erfarna frisörer i Erikslund som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Erikslund som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Erikslund

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Erikslund som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Erikslund för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Klippvinden
Magdbyn 525 B
841 96 ERIKSLUND

Annons:

Håruppsättning i Erikslund

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Erikslund så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Erikslund så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Erikslund som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Erikslund

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Erikslund varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Erikslund innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Erikslund

I Erikslund fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Erikslund. Nedan finns en del övrig fakta om orten Erikslund:

Erikslund är en småort i Borgsjö socken i Ånge kommun. Den ligger vid Borgsjön cirka 15 km öster om Ånge.

Yta: 44 hektar
Invånarantal: 105, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Erikslund om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Erikslund fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Erikslund. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Erikslund rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.