Frisörer i Domsjö

Annons:
Hitta frisör i Domsjö - duktiga och erfarna frisörer i Domsjö som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 11 olika frisörer i Domsjö som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Domsjö

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Domsjö som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Domsjö för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Lintott
Sundsv. 6
892 32 Domsjö


Kjell-Arne Bylins Herrfrisering
G. Domsjöv. 60
892 41 Domsjö


Salong Anki
Sundsv. 7
892 32 Domsjö


Yvonnes Klippstuga
Hörnettsv. 27
892 51 DOMSJÖ


Klipphörnan
Rapsv. 36
892 33 DOMSJÖ


L M Hår
Byv. 12
892 51 DOMSJÖ


Konkret Frisörer, AB
Hörnettsv. 10
892 51 DOMSJÖ


Frissan Gun Nilsson
Holmbäcksv. 5
892 34 Domsjö


Åkes Herrfrisering
Renv. 15
892 40 DOMSJÖ


Salong Berith Lönn AB
Nyängetsvägen
892 32 Domsjö


Östmar Bonde, Ingrid
Klöverv. 15
892 32 Domsjö

Annons:

Håruppsättning i Domsjö

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Domsjö så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Domsjö så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Domsjö som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Domsjö

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Domsjö varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Domsjö innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Domsjö

I Domsjö fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Domsjö. Nedan finns en del övrig fakta om orten Domsjö:

Domsjö är en gammal by i Själevads socken i Örnsköldsviks kommun och ett bostadsområde i Örnsköldsviks tätort. Domsjö ligger på södra sidan av Örnsköldsviksfjärden alldeles utanför Moälvens utlopp.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Domsjö om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Domsjö fanns det totalt 11 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Domsjö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Domsjö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.