Frisörer i Docksta

Annons:
Hitta frisör i Docksta - duktiga och erfarna frisörer i Docksta som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Docksta som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Docksta

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Docksta som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Docksta för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Klippstugan Docksta
Kantorsv. 2
870 33 Docksta

Annons:

Håruppsättning i Docksta

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Docksta så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Docksta så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Docksta som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Docksta

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Docksta varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Docksta innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Docksta

I Docksta fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Docksta. Nedan finns en del övrig fakta om orten Docksta:

Docksta är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, och kyrkbyn i Vibyggerå socken. Docksta ligger i Höga Kusten vid Skulebergets fot 34 kilometer söder om Örnsköldsvik längs E4. Strax norr om orten är Vibyggerå gamla kyrka och Vibyggerå nya kyrka belägna.

Yta: 79,50 hektar
Invånarantal: 378, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Docksta om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Docksta fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Docksta. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Docksta rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.