Frisörer i Bredbyn

Annons:
Hitta frisör i Bredbyn - duktiga och erfarna frisörer i Bredbyn som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Bredbyn som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bredbyn

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bredbyn som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bredbyn för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Tonette
N. Långg. 9
895 30 BREDBYN


Salong Eva
Norrböle 347
895 91 Bredbyn


Klippverkstán
Köpmang. 43 A
895 30 BREDBYN


Linneas Frisering
Elevv. 4
895 30 BREDBYN


Olofsson, Camilla
Köpmang. 20
895 30 BREDBYN

Annons:

Håruppsättning i Bredbyn

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bredbyn så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bredbyn så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bredbyn som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bredbyn

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bredbyn varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bredbyn innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bredbyn

I Bredbyn fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bredbyn. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bredbyn:

Bredbyn är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Orten ligger vid Moälven cirka 40 km nordväst om Örnsköldsvik och cirka 10 kilometer väster om Mellansel. Namnet skrevs år 1535 Breby och år 1542 Bredbyn.

Yta: 234,33 hektar
Invånarantal: 1186, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bredbyn om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bredbyn fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bredbyn. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bredbyn rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.