Frisörer i Bollstabruk

Annons:
Hitta frisör i Bollstabruk - duktiga och erfarna frisörer i Bollstabruk som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Bollstabruk som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bollstabruk

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bollstabruk som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bollstabruk för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Eeks Damfrisering Eftr.
Ådalsv. 19
873 40 BOLLSTABRUK


Salong Camé
Tunsjöv. 7
873 40 BOLLSTABRUK

Annons:

Håruppsättning i Bollstabruk

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bollstabruk så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bollstabruk så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bollstabruk som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bollstabruk

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bollstabruk varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bollstabruk innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bollstabruk

I Bollstabruk fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bollstabruk. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bollstabruk:

Bollstabruk, även Bollsta, är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, belägen vid Bollstafjärden av Ångermanälven cirka 10 km nordväst om centralorten Kramfors. Tätorten omfattar såväl den gamla byn Bollsta som flera andra byar vid Bollstafjärden.

Yta: 443,67 hektar
Invånarantal: 1871, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bollstabruk om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bollstabruk fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bollstabruk. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bollstabruk rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.