Frisörer i Björna

Annons:
Hitta frisör i Björna - duktiga och erfarna frisörer i Björna som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Björna som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Björna

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Björna som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Björna för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Lissans Frisering
Torsbacken 165
890 50 Björna


Salong Ann-Charlotte
Öviksv. 6
890 50 Björna

Annons:

Håruppsättning i Björna

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Björna så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Björna så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Björna som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Björna

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Björna varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Björna innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Björna

I Björna fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Björna. Nedan finns en del övrig fakta om orten Björna:

Björna är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Björna ligger längs länsväg 352 36 kilometer från Örnsköldsvik och 30 kilometer från Örnsköldsviks flygplats. Stambanan genom övre Norrland passerar genom Björna, som förr hade en järnvägsstation (Björna station).

Yta: 67,70 hektar
Invånarantal: 413, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Björna om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Björna fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Björna. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Björna rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.