Frisörer i Bjästa

Annons:
Hitta frisör i Bjästa - duktiga och erfarna frisörer i Bjästa som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Bjästa som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bjästa

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bjästa som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bjästa för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Stefan Petterssons Frisering HB
Nätrag. 19
893 30 Bjästa


Bjästa Hårstudio
Nätrag. 33 C
893 31 BJÄSTA


Saied, Burhan Abdulkarim
Nätrag. 20 A
893 30 Bjästa


Malins Frisyrateljé
Sörtjärn 223
893 92 Bjästa


Tillman Karlsson, Carina
Banjov. 25
893 31 BJÄSTA

Annons:

Håruppsättning i Bjästa

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bjästa så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bjästa så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bjästa som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bjästa

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bjästa varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bjästa innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bjästa

I Bjästa fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bjästa. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bjästa:

Bjästa är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Nätra socken i nordöstra Ångermanland, Västernorrlands län. Bjästa ligger i en bördig dalgång runt Nätraån och insjön Svedjefjärden (4 m ö.h.). Det är den största orten i Nätra socken och. Orten ligger längs Europaväg 4, cirka 12 km sydväst om Örnsköldsvik.

Yta: 204,90 hektar
Invånarantal: 1808, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bjästa om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bjästa fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bjästa. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bjästa rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.