Frisörer i Bergeforsen

Annons:
Hitta frisör i Bergeforsen - duktiga och erfarna frisörer i Bergeforsen som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Bergeforsen som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bergeforsen

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bergeforsen som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bergeforsen för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Anitas Herrfrisering
060 - 57 95 65Drougge Klippcenter AB
Laxg. 9
861 38 Bergeforsen

Annons:

Håruppsättning i Bergeforsen

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bergeforsen så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bergeforsen så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bergeforsen som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bergeforsen

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bergeforsen varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bergeforsen innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bergeforsen

I Bergeforsen fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bergeforsen. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bergeforsen:

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen alldelles norr om Timrå. Genom Bergeforsbron över Indalsälven är orten förbunden med Sörberge i tätorten Timrå. Vid Indalsälven finner man också Bergeforsdammen, färdigställd 1959 som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill, nedströms, ligger en av Sveriges största laxodlingar.

Yta: 198,26 hektar
Invånarantal: 1563, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bergeforsen om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bergeforsen fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bergeforsen. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bergeforsen rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.