Frisörer i Arnäsvall

Annons:
Hitta frisör i Arnäsvall - duktiga och erfarna frisörer i Arnäsvall som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Arnäsvall som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Arnäsvall

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Arnäsvall som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Arnäsvall för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Birgits Damfrisering, Birgit Rehn
Rättarv. 15
891 55 Arnäsvall


Salong Francesca
Övervike 335
891 95 Arnäsvall

Annons:

Håruppsättning i Arnäsvall

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Arnäsvall så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Arnäsvall så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Arnäsvall som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Arnäsvall

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Arnäsvall varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Arnäsvall innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Arnäsvall

I Arnäsvall fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Arnäsvall. Nedan finns en del övrig fakta om orten Arnäsvall:

Arnäsvall är en tätort i Örnsköldsviks kommun samt kyrkbyn i Arnäs socken, med Arnäs kyrka belägen i orten. Arnäsvall ligger längs europaväg 4 cirka 3 km nordost om Örnsköldsvik. Strax nordväst om orten ligger ett gravfält.

Yta: 83,43 hektar
Invånarantal: 341, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Arnäsvall om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Arnäsvall fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Arnäsvall. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Arnäsvall rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.