Frisörer i Ånge

Annons:
Hitta frisör i Ånge - duktiga och erfarna frisörer i Ånge som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 8 olika frisörer i Ånge som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Ånge

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Ånge som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Ånge för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Saxess
Centraltorget 4
841 33 ÅNGE


Studio Attityd
Centraltorget 22
841 33 ÅNGE


Style By A AB
Centraltorget 22
841 33 ÅNGE


Ärtiga Märtas Salong I Ånge
Florav. 6 A
841 32 ånge


Salong Ingrid
Gamla v. 2
841 32 ånge


Salong Ingrid, Ingrid Eriksson
Gamla v. 2 B
841 32 ånge


Salong Ge-Be
Centraltorget 14
841 33 ÅNGE


Salong GE-Be
Hantverkarg. 3
841 34 ånge

Annons:

Håruppsättning i Ånge

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Ånge så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Ånge så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Ånge som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Ånge

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Ånge varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Ånge innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Ånge

I Ånge fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Ånge. Nedan finns en del övrig fakta om orten Ånge:

Ånge är en tätort i västra Medelpad och centralort i Ånge kommun, Västernorrlands län. Ånge ligger vid Ljungan och Riksväg 83 och är en järnvägsknut där Mittbanan och Norra stambanan möts. Av den anledningen fanns i Ånge en av Postens större sorteringscentraler.

Yta: 359,80 hektar
Invånarantal: 2872, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ånge om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Ånge fanns det totalt 8 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Ånge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Ånge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.