Frisörer i Alnö

Annons:
Hitta frisör i Alnö - duktiga och erfarna frisörer i Alnö som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 10 olika frisörer i Alnö som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Alnö

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Alnö som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Alnö för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Åsa Fuhrberg, AB
Läv. 1
865 92 Alnö


Sprej/Katarina Stenholm
Bänkåsv. 21
865 92 Alnö


Hårtjänst
Färjev. 27
865 31 ALNÖ


Ub Frisör/ Ulla-Britt Olsson
Flaggspelsv. 14
865 31 ALNÖ


Hår & Shop Salongen
Färjev. 29
865 31 ALNÖ


Frisyrservice
Pottängsv. 3 C
865 91 ALNÖ


Lundbergs Herr & Damfrisering
St. Havstoviken 151
865 92 Alnö


Hama Salah, Rezhan
Raholmsv. 10
865 31 ALNÖ


Alnö Klippstuga
Raholmsv. 5 A
865 31 ALNÖ


Maris Salong
Smedsgården 140
865 91 ALNÖ

Annons:

Håruppsättning i Alnö

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Alnö så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Alnö så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Alnö som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Alnö

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Alnö varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Alnö innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Alnö

I Alnö fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Alnö. Nedan finns en del övrig fakta om orten Alnö:

Alnö socken i Medelpad ingår sedan 1971 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Alnö distrikt. Tätorterna Vi, Hovid Ankarsvik och Gustavsberg samt sockenkyrkorna Alnö gamla kyrka och Alnö nya kyrka ligger i socknen.

Yta: 73 km2
Invånarantal: 7742, år 2000

Här kan du ta del av mer information om orten Alnö om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Alnö fanns det totalt 10 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Alnö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Alnö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västernorrland.