Frisörer i Vindeln

Annons:
Hitta frisör i Vindeln - duktiga och erfarna frisörer i Vindeln som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 6 olika frisörer i Vindeln som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vindeln

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vindeln som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vindeln för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårboden Vindeln
Ringv. 13
922 31 VINDELN


Salong Guldlock
Ängsv. 10
922 32 Vindeln


Mias Clipotek
Förrådsv. 1
922 32 Vindeln


Långström, Anna Maria
Förrådsv. 1
922 32 Vindeln


Kersti-Salongen
Karlsgårdsv. 1
922 32 Vindeln


Studio Lila
Järnvägsallén 6
922 32 Vindeln

Annons:

Håruppsättning i Vindeln

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vindeln så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vindeln så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vindeln som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vindeln

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vindeln varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vindeln innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vindeln

I Vindeln fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vindeln. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vindeln:

Vindeln (sydsamiska Vudtele, umesamiska Vyöddale) är en tätort i Västerbotten och centralort i Vindelns kommun, Västerbottens län. Två stora företag i Vindeln är Indexator samt Cranab.

Yta: 296,13 hektar
Invånarantal: 2333, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vindeln om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vindeln fanns det totalt 6 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vindeln. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vindeln rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.