Frisörer i Vilhelmina

Annons:
Hitta frisör i Vilhelmina - duktiga och erfarna frisörer i Vilhelmina som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 14 olika frisörer i Vilhelmina som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vilhelmina

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vilhelmina som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vilhelmina för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårfixarna i Vilhelmina AB
Volgsjöv. 33 A
912 32 Vilhelmina


Kickis Salong
Slåtterv. 25
912 34 Vilhelmina


STUDION
Volgsjöv. 33
912 32 Vilhelmina


Guldsaxen
Volgsjöv. 26 A
912 34 Vilhelmina


Olsen, Stine
Volgsjöv. 33
912 32 Vilhelmina


Rönnqvist, Sara
Volgsjöv. 72
912 32 Vilhelmina


Klipp o. Lock
Industriv. 21
912 32 Vilhelmina


Bosse Klippare
Volgsjöv. 29
912 32 Vilhelmina


Bergviks Hårservice
Skansholm 176
912 91 VILHELMINA


Marias Klipp
Postg. 7
912 32 Vilhelmina


Skytt, Kajsa
Skidspåret 23
912 33 VILHELMINA


Hotstuff
Volgsjöv. 32 A
912 32 Vilhelmina


Hotstuff
Volgsjöv. 72
912 32 Vilhelmina


Gudruns Hårvård
0940 - 120 35


Annons:

Håruppsättning i Vilhelmina

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vilhelmina så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vilhelmina så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vilhelmina som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vilhelmina

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vilhelmina varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vilhelmina innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vilhelmina

I Vilhelmina fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vilhelmina. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vilhelmina:

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånarantal: 3657, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vilhelmina om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vilhelmina fanns det totalt 14 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vilhelmina. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vilhelmina rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.