Frisörer i Vännäsby

Annons:
Hitta frisör i Vännäsby - duktiga och erfarna frisörer i Vännäsby som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Vännäsby som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vännäsby

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vännäsby som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vännäsby för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Bibbi
Stationsv. 5
911 36 Vännäsby


Qlip 4 You AB
Umev. 167
911 36 Vännäsby

Annons:

Håruppsättning i Vännäsby

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vännäsby så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vännäsby så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vännäsby som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vännäsby

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vännäsby varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vännäsby innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vännäsby

I Vännäsby fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vännäsby. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vännäsby:

Vännäsby är en tätort i Vännäs kommun belägen cirka 4 kilometer öster om Vännäs. Orten ligger där Vindelälven och Umeälven flyter samman. Blå vägen (E12) och riksväg 92 går nära Vännäsby. Orten är känd sedan 1500-talet under namn som Vännäs och Wendenäs.

Yta: 187,07 hektar
Invånarantal: 1552, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vännäsby om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vännäsby fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vännäsby. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vännäsby rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.