Frisörer i Vännäs

Annons:
Hitta frisör i Vännäs - duktiga och erfarna frisörer i Vännäs som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 11 olika frisörer i Vännäs som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vännäs

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vännäs som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vännäs för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hos Oss
Konduktörsg. 8
911 32 VÄNNÄS


Klippgrottan
Köpmang. 25
911 31 Vännäs


Salong Fri Stil
Ö. Järnvägsg. 16
911 32 VÄNNÄS


Frisören Monica
Brån 35
911 93 Vännäs


H & U Trading HB
Fagernäs 2
911 94 VÄNNÄS


Clippstationen
Umev. 11 A
911 32 VÄNNÄS


Solsalongen
Umev. 11
911 32 VÄNNÄS


HÅR ateljén Birgit Mejtoft
Älvdalag. 16
911 33 Vännäs


Salong Fri Stil i Vännäs AB
Ö. Järnvägsg. 16 B
911 32 VÄNNÄS


Linnéa Frisör
Köpmang. 18
911 32 VÄNNÄS


Johannas Soloklipp
Vännfors 119 B
911 92 VÄNNÄS

Annons:

Håruppsättning i Vännäs

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vännäs så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vännäs så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vännäs som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vännäs

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vännäs varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vännäs innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vännäs

I Vännäs fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vännäs. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vännäs:

Vännäs är en tätort och centralort i Vännäs kommun belägen cirka 30 kilometer väster om Umeå. Förutom ett antal affärer i centrum och flera föreningar finns även gymnasieskola, hotell och ett motormuseum på orten. Det är även en järnvägsknut som förbinder Stambanan genom övre Norrland med Järnvägslinjen Vännäs–Umeå–Holmsund.

Yta: 327,53 hektar
Invånarantal: 4118, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vännäs om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vännäs fanns det totalt 11 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vännäs. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vännäs rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.